MERSİN / SİLİFKE - Kapızlı Rasim Bozbey Ortaokulu

Kapızlı Rasim Bozbey Ortaokulu

Atakent Mah. Halil Çakmak Cad. No4 Silifke/MERSİN
Vizyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğubilinciyle öğrencilerimizi, 21.yüzyılın çağdaş yaklaşımlarınauygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesiniseven, kendisiyle barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden,ileri eğitim kurumlarına hazır ve üretken bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk´ çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Karayolu
Belde Belediyesi
Silifkeye 14 km. Mersine 70 km.